Musical met muziek Huey Lewis and the News

Er is een musical in de maak met de muziek van Huey Lewis and the News. De band had in de jaren tachtig een paar wereldhits. Zanger Huey Lewis maakte het nieuws zelf bekend in een video waarin ook Jimmy Kimmel is te zien.

Volgens Huey vormt de muziek van zijn band de hoofdmoot van de musical. Die gaat Heart of Rock and Roll heten. In de show komen alle grote hits van de band voorbij, zoals Hip To Be Square, If This Is It en Stuck With You. The Power of Love, de allergrootste hit, ontbreekt natuurlijk ook niet. Het nummer is vooral bekend door de film Back To The Future.

Gordon Greenberg gaat het muziekspektakel regisseren. Het is nog onduidelijk wanneer Heart of Rock and Roll in de theaters te zien zal zijn.

Share this post

No comments

Add yours