Ariana Grande huilde dagenlang

Scooter Braun, de manager van onder meer Ariana Grande, heeft in een podcast met Cal Fussman laten weten dat Ariana Grande ontroostbaar was na de aanslag in Manchester.

“Toen ze ontdekte dat fans van haar dood waren was ze zo verdrietig. Ze huilde dagen lang en voelde alles. Iedere naam en ieder gezicht dat wereldkundig werd raakte haar. Ieder stukje emotie want dat is wie ze is”, aldus Braun. Ook sprak hij over het bezoek aan het kinderziekenhuis in Manchester waar ze slachtoffers bezochten: “De moeilijkste twee uren van onze levens. Na het ontmoeten van het eerste gezin was ze compleet verslagen en moest ik haar helpen.”

In eerste instantie wilde Ariana Grande haar tournee schrappen en terwijl Braun daar mee bezig was besloot ze dat niet te doen. “De terrorist heeft een fout gemaakt en de verkeerde show uitgekozen. Als ze dachten dat we op onze rug zouden gaan liggen dan kende ze Ariana niet en kenden ze ook mij niet!”, zo besloot hij.

Share this post

No comments

Add yours