Nsync komt terug

Tijdens de Super Bowl was er, zoals Justin Timberlake op voorhand al vertelde, geen reünie van *Nsync. Maar die komt er wel.

Lance Bass vertelde maandag aan TMZ dat de groep snel weer terug zal keren. Dat zal voor het eerst gebeuren als de groep een ster krijgt op de Hollywood Walk Of Fame, zo bevestigde hij. Er is nog geen datum voor een onthulling vastgesteld maar uit de opmerking van Bass is op te maken dat hij zelf al meer weet.

Hij liet weten te snappen dat mensen teleurgesteld waren dat de groep niet op het podium verscheen bij de Super Bowl: “Logisch… ze zijn fans van *Nsync”, zo zei hij. “We komen binnenkort allemaal bij elkaar voor onze ster. Dus als je dat een reünie wilt noemen… “. Of de groep tijdens die ceremonie ook zal optreden is niet duidelijk.

Share this post

No comments

Add yours