Interview met DJ Magicstar (Peter)

    1. Vertel eens iets over jezelf?

Mijn naam is Peter Gernaat 32 Jaar uit Purmerend. Radio DJ & Stations eigenaar van Music Power Radio NL. Ik woon samen met mijn vrouwtje Priscilla en onze 2 Kids Jaysley & Dylaya en natuurlijk onze MPR-Dog Roxxy.

2. Wat is jouw favorieten muziek?

Mijn muziek keuze is erg ruim. zo hou ik van lekkere dance/trance maar ook van Reggae. Of gewoon heerlijke 80’s & 90’s.  Ligt er ook een beetje aan in wat voor stemming ik ben.

3. Aan welke artiest heb je een hekel?

Ik heb eigenlijk aan geen enkele artiest een hekel. Natuurlijk komt er wel eens een nummer voorbij dat ik denk van Skip this song haha maar een hekel aan een artiest heb ik niet.

4. Wat was het leukste uitzending tot dusver?

Dat is een lastige vraag. Music Power Radio kent zoveel leuke uitzendingen. Ik kan eigenlijk niet zeggen dat ik een leukste uitzending heb. Wat ik persoonlijk wel heel leuk vond is de Marathon van 2017!

5. Zou je dj op professionele basis willen doen?

Natuurlijk zou ik dat willen. Maar daar komt wel even iets meer bij kijken denk ik. Ik denk persoonlijk dat je hierin echt een kans moet krijgen.

6. Wat zijn je andere hobby’s?

Mijn grootste hobby is en blijft Music Power Radio. Het is ontzettend uitgebreid. Het runnen ervan is een leuk iets maar er komt zoveel meer bij kijken. denk aan reclame en promotie materiaal maken. Het bijhouden en up to date houden van de website. en zo zijn er nog ontzettend veel dingen die ik kan doen. Verder vind ik de kermis ontzettend leuk!

7. Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren in Amsterdam en woon nu ongeveer zeven en een half jaar in Purmerend.

8. Hoe lang zit je al in de radiowereld?

Ik zit nu ongeveer 4 en een half jaar in de radio wereld. Ik ben er via Ronald een vriend van me ingerold hij deed dit al en ik mocht een keer meedraaien wat ik erg interessant vond. Dus zo gezegd zo gedaan ik ben ook begonnen met draaien.

9. Hoe zou je Music Power Radio beter kunnen maken of vindt je het goed zo?

Wow dat is een moeilijke vraag haha. Ik probeer al op alle mogelijke manieren Music Power Radio tot een succes te maken. Wel sta ik open voor leuke andere ideeën. En ik denk dat het vooral belangrijk is om met de tijd mee te gaan in plaats van stil te blijven staan. Daarom is Music Power Radio ook nooit klaar met het ontwikkelen van nieuwe dingen.

10. Wat doe je graag naast het leven als DJ?

Naast mijn radio leven heb ik een ontzettend lief en leuk gezin waar ik graag veel tijd mee doorbreng. en natuurlijk gaan we veel naar de kermis omdat dat ook een ontzettend leuke hobby van me is.

11. Heb jezelf nog vragen?

Nee zelf heb ik geen vragen. Wel wil ik jou Cor Shops een ontzettend Compliment geven voor het feit wat je doet voor Music Power Radio. Verder ben ik enorm trots op het hele team van Music Power Radio ik voel mij zeer vereerd om met deze mensen samen te mogen werken.

Share this post

No comments

Add yours